Evoluția României, sub lupa presei europene

130
Evoluția României, sub lupa presei europene - evolutia-1466091527.jpg

Articole de la același autor

Presa sportivă internațională are păreri împărțite asupra modului în care au jucat tricolorii miercuri, în partida cu Elveția, încheiată la egalitate scor 1-1 (Bogdan Stancu (pen.) 18/Admir Mehmedi 57).


L’Equipe, cel mai important cotidian de sport din Franța, a scris faptul că elvețienii ar trebui să fie supărați la finalul partidei contra României. "Chiar dacă cele două formații s-au anihilat reciproc, partida a fost dominată de elvețieni. După ce România a deschis repede scorul, Elveția și-a concentrat eforturile pe egalare, însă egalarea nu i-a adus și mai multe goluri".


Cotidianul de casă al elvețienilor, "Le Matin" consideră că naționala lor merita "de o mie de ori mai mult" să câștige contra tricolorilor, rezultatul fiind unul mincinos. Belgienii de la La Derniere Heure i-au remarcat pe Vlad Chiricheș și Gabriel Torje: "În ceea ce îi privește pe români, au presat mai puțin ca în fața Franței, dar au avut o prestație entu-ziasmată, datorită în special căpitanului Vlad Chiri-cheș, care a făcut miracole în apărare, și a aripii Gabriel Torje, foarte bun pe dreapta. Datorită acestui punct, calificarea nu este pierdută, cu condiția să câștige ultimul meci cu Albania, de duminică", au conchis jurnaliștii belgieni.


"Nicio echipă nu își va dori să joace cu România în fazele eliminatorii ale Euro 2016", concluzionează britanicii de la "The Mirror", după partida de miercuri: "Echipa asta are mai mult decât atitudinea de a sta cu spatele la zid. Au oameni în atac cu hotărâre și abilitate."


România va disputa partida decisivă duminică, de la ora 22, în compania Albaniei. Cu o victorie, România este aproape sigur calificată în optimile de finală ale Campionatului European.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4715 secunde