Eveniment caritabil organizat de SSC Farul, pentru fostul portar Ioan Anton

258

Articole de la același autor

Conducerea clubului SSC Farul Constanța a decis ca duminică, 11 martie, de la ora 18, să organizeze, la Sala Sporturilor, un eveniment caritabil, pentru a-l ajuta pe fostul portar al Farului din perioada 1988-1992, Ioan Anton, cel care duce o luptă aprigă împotriva cancerului. 


Vor fi prezenți peste 40 de foști și actuali fotbaliști din Constanța și nu numai, care vor încerca să creeze un spectacol sportiv. Costul biletului va fi unul simbolic, de doar 10 lei, iar toți banii strânși vor merge la Ioan Anton. 


De asemenea, va circula prin tribune urna mobilă prin care fiecare suporter poate contribui, atât cât poate, la ajutorul fostului fotbalist farist. 


În toamna anului 2016, Ioan Anton (56 de ani) a dat lovitura de începere a partidei pe care SSC Farul Constanța a jucat-o împotriva Spartei Techirghiol, în Liga a IV-a. A fost prima dată când a călcat în Constanța, după o pauză de 22 de ani. 
Dar până atunci, joi, 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii, jucătorii antrenați de Petre Grigoraș vor împărți flori doamnelor și domnișoarelor aflate, în acea după-amiază, în VIVO! Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Februarie 2018
Stire din Sport : FC Viitorul, antrenament pe teren sintetic
Pagina a fost generata in 0.6532 secunde