EURO Padbol 2017 va avea loc, în premieră, la Constanța

187
EURO Padbol 2017 va avea loc, în premieră, la Constanța - euro-1503416947.jpg

Articole de la același autor

Asociația Terra Semper Fidelis - Perspectivă pentru Viitor și Asociația Română de Padbol își unesc forțele pentru organizarea primului Campionat European din istoria acestui sport, ce a prins aripi în România în urmă cu doi ani. 


Evenimentul este programat în perioada 14-17 septembrie, la Constanța, și îi va avea ca protagoniști pe cei mai buni padboliști din țările europene, membre ale Federației Internaționale de Padbol, precum Spania, Portugalia, Franța, Belgia, Italia, Germania sau Suedia. 


Mix între fotbal, tenis și squash, jucat într-o "cușcă" de sticlă, padbolul va aduce publicului un spectacol de zile mari. Pe parte de entertainment, de la eveniment nu vor lipsi muzica, asigurată de DJ și MC, majoretele ori numeroasele premii și surprize pentru public. De asemenea, partidele vor fi transmise live și vor putea fi vizionate în întreaga țară. 


"În ultimii ani, am câștigat o mare experiență în organizarea de evenimente sportive. Stau dovadă competițiile periodice de streetball, care sunt așteptate, de fiecare dată, cu mare interes de către sportivii și publicul constănțean și din țară. Ne încântă parteneriatul cu Asociația Română de Padbol și considerăm că este un sport spectaculos, ce va câștiga rapid notorietate la nivelul țării. Ne dorim să facem din Euro 2017 un eveniment remarcabil, primul dintr-o lungă serie a evenimentelor realizate pe plan local, în parteneriat cu Asociația Română de Padbol", a declarat Andrei Talpeș, președinte al Asociației Terra Semper Fidelis - Perspectivă pentru Viitor. 


Evenimentul este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, al Primăriei Constanța și al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3671 secunde