Antrenorul SSC Farul, Petre Grigoraș:

"Eu am trecut și prin perioade mai negre, dar jucătorilor le este tot mai greu!"

286
1

Articole de la același autor

Situația financiară grea a clubului, cu jucători neplătiți de luni de zile, îl pune pe gânduri pe antrenorul SSC Farul, Petre Grigoraș, însă tehnicianul în vârstă de 53 de ani trage speranțe că problema se va remedia în cursul lunii viitoare și că totul va intra pe făgașul normal. 


"Am primit asigurări că totul se va îndrepta în următoarea perioadă, măcar să revenim pe linia de plutire. Este programată o nouă ședință a Consiliului Local, pe 26 septembrie, iar la începutul lunii octombrie, ar urma să fie virată prima tranșă de bani. Eu sunt obișnuit cu astfel de situații dificile, am trecut chiar și prin perioade mai negre. Problematică este situația jucătorilor, unii nu și-au mai primit banii de luni de zile, au rate, au copii acasă. Au avut răbdare, dar devine din ce în ce mai greu și pentru ei", a declarat, ieri, într-o conferință de presă, antrenorul Petre Grigoraș. 


SSC Farul joacă sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 17, pe terenul din Techirghiol, împotriva celor de la Axiopolis Cernavodă (antrenor Ionel Melenco), în derby-ul etapei cu numărul 5 a Ligii a lll-a la fotbal. 


Comentează știrea

....
23 septembrie 2017
Poziția clubului

Vrem.si părerea clubului domnule redactir

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0521 secunde