Etapă intermediară pentru Phoenix-Știința. Ecaterina Armanu, convocată la Națională

375
Etapă intermediară pentru Phoenix-Știința. Ecaterina Armanu, convocată la Națională - etapa-1539702344.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința întâlnește, astăzi, de la ora 18, la Sala Sporturilor, pe CSM CSU Oradea, în etapa a lll-a a Ligii Naționale, Grupa B. Constănțencele antrenate de Predrag Stanojcic și Volha Tămârgeanu sunt în căutarea celui de-al cincilea succes consecutiv din acest început de sezon.

O veste bună pentru clubul constănțean - jucătoarea de 19 ani Ecaterina Armanu a fost convocată la naționala României de selecționerul Dragan Petricevic, pentru partidele cu Franța și Finlanda, ultimele ale campaniei de calificare la Womens Eurobasket 2019.

În clasamentul Grupei E, pe primul loc se află Slovenia, cu 8 puncte, urmată de Franța (7 p), România (5 p) și Finlanda (4 p). La turneul final se vor califica echipele câștigătoare ale celor opt grupe preliminare și cele mai bune șase echipe de pe locul secund. Letonia și Serbia sunt calificate direct, în calitate de gazde ale turneului final.

Un nou proiect marca CS Phoenix

CS Phoenix lansează proiectul "Motoria Fest", în calitate de beneficiar, un proiect finanțat de Primăria Municipiului Constanța, care dorește să îi îndrume pe cei mai mici către mișcare fizică și sport.

Prima activitate are loc joi, 18 octombrie, de la ora 11, la Școala Gimnazială Nr. 38 "Dimitrie Cantemir", acolo unde cei mici sunt așteptați la o porție de sănătate prin sport și dans.

Cea de-a doua acțiune are loc vineri, 19 octombrie, la Școala Gimnazială Nr. 29 "Mihai Viteazu".

Scopul proiectului "Motoria Fest" este sprijinirea unei vieți sănătoase prin mișcare și sport în general, în scopul evitării obezității infantile și sedentarismului indus de tehnologia ultra modernă a gadgeturilor.

Evenimentul este organizat de CS Phoenix, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Federația Română Sportul pentru Toți, AVANTI și VIVO! Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2018
Stire din Sport : "Gladiatori" cu suflet mare
Sâmbătă, 06 Octombrie 2018
Stire din Sport : BC Athletic, deplasare  la Voluntari
Pagina a fost generata in 1.8559 secunde