Este oficial! FC Viitorul va juca fără spectatori meciul cu Poli Iași

434
Este oficial! FC Viitorul va juca fără spectatori meciul cu Poli Iași - esteoficial-1583873587.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal au luat decizia ca partidele din Liga I să se dispute fără spectatori, din cauza răspândirii virusului Covid-19. Astfel, partida din play-out-ul Ligii I dintre FC Viitorul și Poli Iași, care se va disputa, vineri, cu începere de la ora 20.30, se va desfășura fără spectatori. 


În urma acestei decizii, sunt interzise, cel puțin până la 31 martie, toate activitățile cu mai mult de 1.000 de spectatori, din cauza posibilei răspândiri a virusului Covid-19.
 
"Având în vedere măsurile preventive adoptate de autoritățile competente ale statului, constând în interzicerea activităților ce presupun participarea a mai mult de 1.000 de persoane, confirmate și detaliate în urma discuției telefonice dintre secretarul general al LPF, Justin Ștefan, și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat MAI Raed Arafat, vă aducem la cunoștință că următoarele jocuri din Liga 1 vor fi organizate fără spectatori, în condițiile prevăzute de art. 59.2. din ROAF. 
Măsura se aplică imediat și va fi adaptată în viitor în funcție de evoluția situației și deciziile autorităților statului", se arată în comunicatul trimis clubului de la malul mării de către LPF. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6424 secunde