EMOȚIILE NU S-AU RISIPIT. CE JUCĂTOARE VA ÎNTÂLNI SIMONA HALEP, după calificarea în turul 3, la Wimbledon

201
EMOȚIILE NU S-AU RISIPIT. CE JUCĂTOARE VA ÎNTÂLNI SIMONA HALEP, după calificarea în turul 3, la Wimbledon - zjiym2iyogm1otk2zdg5ymrinjqxnwfm-1499318576.jpg

Articole recomandate

Simona Halep s-a calificat, miercuri seara, în turul 3 al turneului de Grand Slem de la Wimbledon, după o victorie în două seturi în fața braziliencei Beatrizei Haddad Maia: 7-5, 6-3. În meciul următor, Halep va juca cu chinezoaica Shuai Peng, locul 37 WTA, care a eliminat-o fără drept de apel pe spaniola Carla Suarez Navarro, 6-2, 6-2.


Simona Halep (25 ani), numărul doi mondial, s-a impus într-o oră și 30 de minute, chiar dacă nu a jucat cel mai bun tenis al său în fața jucătoarei de 21 de ani, care ocupă locul 96 în lume. 


Constănțeanca a început slab și a fost condusă cu 3-0 în primul set, dar a reușit să revină și să egaleze (3-3). Haddad Maia s-a desprins din nou, la 5-3, dar Halep a avut un final foarte bun de set, cu patru ghemuri consecutive, încheind cu 7-5.

În actul secund, jucătoarea sud-americană a condus cu serviciul până la 3-3, când, după ghemuri disputate, Halep a făcut un break la zero, apoi și-a fructificat serviciul la zero, câștigând din nou pe serviciul adversare, în final (6-3).

Chinezoaica Shuai Peng, locul 37 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-2, pe spaniola Carla Suarez Navarro, locul 27 WTA și cap de serie numărul 25, calificându-se în turul al treilea al turneului de la Wimbledon, fază în care va evolua în premieră cu Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 2.

Simona Halep (25 ani), numărul doi mondial, s-a impus într-o oră și 30 de minute, chiar dacă nu a jucat cel mai bun tenis al său în fața jucătoarei de 21 de ani, care ocupă locul 96 în lume. Românca a început slab și a fost condusă cu 3-0 în primul set, dar a reușit să revină și să egaleze (3-3). Haddad Maia s-a desprins din nou, la 5-3, dar Halep a avut un final foarte bun de set, cu patru ghemuri consecutive, încheind cu 7-5. În actul secund, jucătoarea sud-americană a condus cu serviciul până la 3-3, când, după ghemuri disputate, Halep a făcut un break la zero, apoi și-a fructificat serviciul la zero, câștigând din nou pe serviciul adversare, în final (6-3). Chinezoaica Shuai Peng, locul 37 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-2, pe spaniola Carla Suarez Navarro, locul 27 WTA și cap de serie numărul 25, calificându-se în turul al treilea al turneului de la Wimbledon, fază în care va evolua în premieră cu Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 2.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5707 secunde