Emoții pentru HCDS, în Cupa EHF. "Nu vrem nemți sau francezi!"

235
Emoții pentru HCDS,  în Cupa EHF.

Articole recomandate

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța își vor afla, astăzi, în jurul orei 13, adversara din turul trei al Cupei EHF, ultimul înaintea grupelor.

Nefiind capi de serie, constănțenii au de înfruntat și în acest an una dintre forțele Europei. Astfel, vor putea veni pe litoral formații precum Fuchse Berlin, SC Magdeburg, THW Kiel, TSV Hannover-Burdof, Logrono La Rioja, Granollers, Saint-Raphael, Holstebro, RK Nexe sau Tatabanya.

"Ideal ar fi să evităm echipele din Germania și Franța. Sunt extrem de puternice și am avea probleme mari. În rest, abordăm fiecare adversar de la egal la egal. Cred că niciuna dintre echipele calificate direct în turul trei nu și-ar dori să joace cu noi. Am demonstrat și anul trecut că ne vindem pielea foarte scump", a declarat Branislav Angelovski, team-manager HCDS.

HC Dobrogea Sud este ultima echipă românească ce poate accede în grupele EHF, după ce Steaua București a fost eliminată în turul secund de la Maccabi Le Zion (Israel), scor 48-50 la general. Meciurile din turul trei se vor disputa în sistem tur-retur, pe 17/18 noiembrie și 24/25 noiembrie.

Până la duelurile din Cupa EHF, dobrogenii vor evolua în campionat, în deplasare cu CSU Suceava (sâmbătă, 20 octombrie), acasă cu CSM Făgăraș (sâmbătă, 3 noiembrie), în deplasare cu CSU Cluj (sâmbătă, 10 noiembrie) și acasă cu CSM Bacău (14 noiembrie).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
Stire din Sport : CSU Neptun înfruntă  pe Știința Bacău
Pagina a fost generata in 0.6154 secunde