Eliza Samara s-a întors la masa de joc

210
Eliza Samara  s-a întors  la masa de joc - constanteanca-1487265284.jpg

Articole de la același autor

Veste bună pentru iubitorii tenisului de masă. Multipla campioană europeană Elizabeta Samara (27 de ani) și-a reluat pregătirile după operația de menisc la care a fost supusă, la începutul lunii.

Recuperarea propriu-zisă a început a treia zi după intervenția chirurgicală, cu exerciții fizice, sub supravegherea fizioterapeutului Daniel Grigore. Încet-încet, Eliza și-a intrat în ritm, iar de câteva zile, a revenit și la masa de joc, fără a face deplasări laterale, acolo unde se pregătește cu antrenorul Viorel Filimon, la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru".

"Eliza se simte bine, însă trebuie să avem grijă în această perioadă de tranzit, să controlăm trecerea de la antrenamentele sale la meciurile din competiții. Va reveni atunci când se va simți ea pregătită. Prima competiție importantă ar fi Campionatul Național individual de la începutul lunii martie, urmată de partidele din campionatul Franței și Champions League", a declarat Viorel Filimon, antre-nor al CS Farul Constanța și al lotului feminin al României. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 02 Februarie 2017
Stire din Sport : Eliza Samara, operată cu succes
Miercuri, 01 Februarie 2017
Stire din Sport : Eliza Samara a fost operată cu succes
Pagina a fost generata in 1.4467 secunde