Jocurile Europene de la Minsk Eliza Samara, înfrângere dramatică, după șapte seturi!

de Sorin MIHALACHE Marţi, 25 Iunie 2019 171
Cea de-a treia zi de întreceri în cadrul Jocurilor Europene de la Minsk 2019 s-a încheiat fără ca vreun reprezentant al României să urce pe podium. 


Foarte aproape de medalii au fost tricolorii care au participat în întrecerile de atletism. În competiția masculină de săritură în înălțime, Mihai Donisan a reușit o performanță de 2,18 m și a încheiat pe prima poziție grupa în care a evoluat. Tot prima în grupă a terminat și Florentina Iușco, în proba feminină de săritură în lungime, aducând punctaj maxim pentru echipa României de atletism. La final, însă, la general, ambii atleți români au trebuit să se mulțumească cu locul 4. 


La tenis de masă, după victoriile înregistrate de Bernadette Szocs, la simplu și la dublu mixt alături de Ovidiu Ionescu, constănțeanca Elizabeta Samara a pierdut dramatic, în șapte seturi (scor 3-4), în fata reprezentantei gazdelor, Viktoryia Paulovich. 


Speranțe la medalii vin din „ringul magic”, unde pugilistul român Cosmin Gîrleanu l-a învins (3-2) pe Attila Bernath (Ungaria), în optimile de finală, în limitele categoriei 49 kg, și se pregătește de confruntarea din sferturi, unde adversar îi va fi armeanul Artur Hovhannisyan.


Trei judoka din România au părăsit prematur competiția, iar la ciclism, în proba de șosea, doar Emil Grosu a trecut linia de sosire, dar pe un loc modest, 40. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei