Eliza Samara a revenit cu o victorie pentru Metz TT

181
Eliza Samara a revenit cu o victorie pentru Metz TT - eliza-1489597506.jpg

Articole de la același autor

Campioana europeană la tenis de masă Elisabeta Samara a revenit cu o victorie în competițiile oficiale, după operația la meniscul genunchiului stâng la care a fost supusă la începutul lunii februarie. 


Constănțeanca a evoluat pentru formația franceză Metz TT împotriva celor de la CA Mayenne, într-o partidă din prima ligă franceză, și a pus umărul la victoria finală, scor 3-1. Eliza conducea cu 1-0 la seturi și 9-8 în actul doi, când adversara sa, Gabriela Feher, s-a accidentat și a fost nevoită să se retragă. 


"Mi-a părut foarte rău pentru acciden-tarea suferită de Gabriela Feher. M-am văzut pe mine în acele clipe. Mă bucur, însă, că am revenit cu un succes. Am simțit un pic disconfort la finalul partidei, dar este ceva normal după operație", a declarat, pentru "Cuget Liber", Eliza Samara. 


De miercuri până duminică, la Minsk, se desfășoară ITTF Challenge Belarus Open la tenis de masă. Din lotul tricolorilor ce a făcut deplasarea în Belarus, face parte și Cristian Pletea, sportiv legitimat la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Februarie 2017
Stire din Sport : Eliza Samara  s-a întors  la masa de joc
Miercuri, 01 Februarie 2017
Stire din Sport : Eliza Samara a fost operată cu succes
Pagina a fost generata in 2.2539 secunde