Elevii constănțeni au alergat pentru un viitor curat, la "eCross"

1347
Elevii constănțeni  au alergat pentru un viitor curat, la

Articole de la același autor

Echipa Lipega SRL, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" și Asociația Club Sportiv Urban Legend, a desfășurat, în zona pietonală a Piațetei Perla din Mamaia, proiectul educațional denumit "eCross", sub deviza "Alergăm pentru un viitor curat".

Scopul proiectului a fost acela de a promova educația pentru sănătate a copiilor din ciclul primar și gimnazial, responsabilizarea și conștientizarea contribuției pe care fiecare o poate aduce sănătății proprii și a mediului înconjurător, precum și promovarea conceptului de reciclare și colectare selectivă a deșeurilor.

Evenimentul s-a adresat tuturor elevilor din clasele l-Vlll, cât și părinților/însoțitorilor și cadrelor didactice din cadrul școlilor de pe raza municipiului Constanța, înscrise în proiect. Aceștia au alergat la o probă de alergare pe o lungime între 300 și 2.000 metri, în funcție de fiecare categorie, iar la final au fost recompensați cu diplome.

Adiacent organizării și promovării evenimentului, echipa Lipega va dona unităților de învățământ înscrise în protocolul de colaborare cu ISJ Constanța câte un set de trei pubele (câte una aferentă fiecărui tip de deșeu reciclat), cu scopul de a fi utilizate în cadrul școlii.

Unul din numeroșii parteneri ai evenimentului, Autoklass, a contribuit cu expunerea unei autoutilitare la linia de start, prin care se promova mesajul "Autoklass susține colectarea selectivă a deșeurilor".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5586 secunde