Elevele profesorului Paul Neagu se mențin în Top 10 la Cupa Mondială de bob

165
Elevele profesorului Paul Neagu se mențin în Top 10 la Cupa Mondială de bob - fetele-1450024796.jpg

Articole de la același autor

Echipajul feminin de bob al României a participat, vineri, la a treia etapă de Cupă Mondială de bob. Această etapă s-a organizat la Konigssee, pe o pârtie destul de dificilă, fiind proiectată inițial pentru sanie.

România a fost reprezentată

de Maria Constantin (pilot) și Andreea Grecu (frânar). După locurile opt și nouă la primele două etape (Altenberg și Winterberg), elevele profesorului constănțean Paul Neagu s-au clasat de această dată pe locul 10.

"Am venit pe locul 10, dar diferențele nu sunt mari. Fetele noastre și-au făcut record la start și au mers cu cinci zecimi mai repede decât timpul lor cel mai bun de anul trecut, dar totuși nu a fost suficient", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Paul Neagu.

După cum am spus și în edițiile trecute, sportivele au primit un bob nou, numit BTC, fabricat în Letonia, însă nu îl pot folosi, pentru că nu este achitat. Din informațiile furni-zate de tehnicianul constănțean, echipajele clasate pe primele patru locuri la această etapă au avut bob BTC, iar vicecampioana mondială s-a clasat doar pe locul cinci.

"Maria crede că bobul cu care merge nu prinde viteză. Săptămâna care vine, dacă bobul este plătit, începem testele cu bobul BTC. Primele patru locuri la fete au fost ocupate de echipaje cu bobul BTC. Vom vedea ce mai putem face la start și cum se acomodează fetele cu bobul nou", a mai adăugat profesorul.

v v v

În următorul week-end, la Innsbruck, se vor desfășura Campionatele Naționale ale României. Antrenorul constănțean a format patru echipaje pentru acest concurs: Maria Constantin/Erika Halai, Andreea Grecu/Olivia Wild, Ana Constantin/Alina Diniță și Roxana Minuță/Teodora Vlad. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8954 secunde