Elevele profesorului Paul Neagu au dominat podiumul Naționalelor de bob

436
1

Articole de la același autor

Echipajele feminine de bob din România și-au disputat, în week-end, medaliile naționale pe pârtii din străinătate.

Aflate încă din toamnă în pregătire în Germania, echipajele feminine de bob românești au luat startul, week-end-ul trecut, Campionatelor Naționale, la Innsbruck.

Titlul național a fost câștigat de Maria Constantin și Erika Halai, un echipaj format anul acesta, care a reușit în ultimele două luni clasarea pe locul opt la etapa a doua de Cupă Mondială și pe primul loc la Cupa Tyrol.

Pe locul al doilea, s-a clasat echipajul compus din Andreea Grecu și Olivia Wild, podiumul fiind completat de Ana Constantin și Alina Diniță. Pe locul patru, se regăsește echipajul format din Roxana Minuță și Teodora Vlad.

Toate cele patru echipaje sunt antrenate de profesorul constănțean Paul Neagu și sunt legitimate la CSO Sinaia.

Performanțele din ultimele săptămâni, de la competițiile internaționale și cele de acum la naționale au la bază pregătirea intensă de peste vară. Chit că bobul este sport de iarnă și competițiile se desfășoară la temperaturi cu minus, pe timpul verii, când soarele ardea cu putere, tehnicianul constănțean a condus cu strictețe un program bine pus la punct, antrenamentele fetelor desfășurându-se când la stadionul Farul, când la centrul Sport Forum.

În altă ordine de idei, vineri, cu o zi înainte de Campionatele Naționale, s-a desfășurat Cupa CSO Sinaia, unde clasamentul a fost în altă ordine. Andreea Grecu, nou instalată în rolul de pilot, a coborât cu Georgiana Lupu (o atletă cooptată în această vară de către profesorul Neagu). Cele două le-au întrecut pe Maria și Erika, care au venit pe locul doi, urmate de Ana și de Alina.

Paul Neagu are planuri mari în ceea ce privește echipele pe care le pregătește. Antrenorul constănțean se gândește la un stagiu în America, anul următor, pentru a se pregăti pentru sezonul 2016-2017, când își dorește să obțină calificarea cu o formație la Jocurile Olimpice de iarnă din 2018.

Pentru a-și atinge scopul, Paul Neagu trebuie să participe cu echipajul la etapele de Cupă Mondială din SUA și Canada. Stagiul este programat pentru perioada februarie-martie 2016 și include patru pârtii. 

Comentează știrea

Simona
21 decembrie 2015
Cum sa castigi bani pe net

Cum sa castigi bani pe internet! Pentru toti oamenii isteti si ambitiosi, exista acum un curs online GRATUIT care te invata repede si simplu cum sa castigi bani pe internet! Cursul este format din lectii online si iti explica pas cu pas, cu multe detalii, cum sa castigi bani pe internet. Cand vrei cu seriozitate acest curs, cere informatii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5374 secunde