Lupta pentru titlu continuă

Egal norocos obținut de FC Viitorul, în deplasare la FCSB

168
Egal norocos obținut de FC Viitorul, în deplasare la FCSB - egal-1493133223.jpg

Articole de la același autor

Luni seară, pe Arena Națională, FC Viitorul și FCSB București au terminat la egalitate, scor 1-1, în derby-ul rundei a Vll-a din play-off-ul Ligii l de fotbal. În urma acestui rezultat, lupta la titlu rămâne deschisă, cu cele două formații aflate în pole-position. 


După marile ocazii semnate de Denis Alibec (bară) și Gabriel Enache, FCSB a deschis scorul, în prima repriză, prin Mihai Pintilii, care a păcălit apărarea constănțeană și l-a învins pe Victor Rîmniceanu cu o lovitură de cap. 


FCSB s-a aflat la conducerea ostilităților și în partea secundă, Ovidiu Popescu ratând alte două excelente oportunități, însă de marcat, a înscris doar FC Viitorul. În min. 73, la doar trei minute după introducerea pe teren, George Țucudean reușește egalarea și finalul de meci se anunța unul extrem de disputat. 


În euforia celebrării golului marcat de echipa sa, fundașul dreapta Robert Hodorogea se autoaccidentează și nu mai poate continua jocul. Viitorul a evoluat ultimele 10 minute în inferioritate numerică, bucureștenii revin în atac, însă apărarea constănțeană rezistă și obține un punct imens, ce menține formația de pe litoral în lupta pentru titlu. 


Etapa viitoare, FC Viitorul va juca, la Ovidiu, împotriva Astrei Giurgiu, sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 20.30.
 
Clasament: 1. FCSB (38 p), 2. FC Viitorul (35 p), 3. Dinamo (33 p), 4. CFR Cluj (33 p), 5. CSU Craiova (28 p), 6. Astra (26 p). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5889 secunde