Branislav Angelovski, team-manager HC Dobrogea Sud:

"Echipa mai bine pregătită fizic și psihic va câștiga Supercupa"

258

Articole de la același autor

Team-managerul clubului HC Dobrogea Sud, Branislav Angelovski, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că Supercupa României, primul trofeu pentru care se luptă echipa constănțeană în noua stagiune, va fi cucerită de formația cea mai puternică din punct de vedere fizic și psihic.


HC Dobrogea Sud se pregătește pentru marele duel cu Dinamo București, iar Branislav Angelovski este de părere că formația sa poate profita de minusul de omogenitate al adversarului, generat de numărul mare de jucători noi din lotul dinamovist. 
"Avem șansa să ne apărăm trofeul câștigat anul trecut. Suntem conștienți că ne va fi foarte greu, pentru că vom juca împotriva celei mai bune echipe din România, campioană de trei ori consecutiv. Considerăm însă că avem o șansă deoarece timpul pentru ca noii lor jucători să se adapteze a fost foarte scurt, în vreme ce noi ne-am păstrat cam 80% din lot. Am cumpărat doar 3-4 jucători pentru a dubla anumite poziții. Toate meciurile disputate contra celor de la Dinamo au fost foarte strânse în ultima perioadă. S-au încheiat cu victoria noastră sau a lor la doar un gol diferență. Eu cred că echipa care va fi mai bine pregătită fizic și psihic va câștiga trofeul", a declarat oficialul HCDS, citat de Agerpres. 


Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a declarat, în aceeași conferință de presă, că așteaptă meciuri spectaculoase în partidele din cadrul Supercupei. 


"Începem sezonul cu Supercupa României, atât la fete, cât și la băieți, și sunt convins că toate cele patru echipe își doresc să câștige acest trofeu. Prevăd meciuri spectaculoase, de aceea așteptăm iubitorii handbalului să vină în tribune", a spus Dedu. 


La rândul său, team-managerul lui Dinamo București, Ovidiu Semen, se așteaptă la un duel încrâncenat cu HC Dobrogea Sud.
"Ne așteptăm la un duel încrâncenat, se vor întâlni două echipe cu tradiție în handbalul românesc. De fiecare dată când ne-am întâlnit, au fost meciuri tari, sper ca și acest meci din Supercupa României să fie unul frumos și să avem parte de un spectacol handbalistic de bună calitate. Avem o nouă echipă, practic, după cum se știe am transferat opt jucători în această vară. Sperăm ca acești opt jucători să își arate valoare, iar la finalul partidei cel mai bun să câștige", a afirmat Semen. 


Partida Dinamo București - HC Dobrogea Sud, din Supercupa României la handbal masculin, se va disputa, sâmbătă, de la ora 18.00, la Sala Polivalentă din Capitală. După acest meci, de la ora 20,30, în aceeași sală este programată Supercupa României la handbal feminin, între formațiile CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8683 secunde