Echipa de Fed Cup a României pentru duelul cu Franța. "Avem nevoie de liniște!"

244
Echipa de Fed Cup a României pentru duelul cu Franța.

Articole de la același autor

Federația Română de Tenis a anunțat, ieri, componența echipei naționale de Fed Cup a României ce va evolua în semifinale competiției împotriva Franței, la Rouen, în zilele de 20 și 21 aprilie. 


Astfel, au răspuns afirmativ Simona Halep (3 WTA, simplu), Mihaela Buzărnescu (30 WTA, simplu), Irina Begu (69 WTA simplu, 36 WTA dublu), Monica Niculescu (139 WTA simplu, 49 WTA dublu) și Raluca Olaru (35 WTA, dublu). 


După ce a dezvăluit componența echipei, căpitanul-nejucător Florin Segărceanu a ținut să facă o serie de precizări. 
"Am promis că voi anunța echipa care va juca împotriva Franței după ce se va termina turneul de la Miami, dar, din punctul meu de vedere, lucrurile sunt deja clare. Noi avem nevoie de liniște înaintea acestui meci atât de important și este trist să vezi cum persoane răuvoitoare încearcă să dezbine această echipă. Toate fetele din echipă au avut parte de un tratament corect din partea federației, precum și din partea noastră, a mea și a Alinei Tecșor. De asemenea, vă garantez că niciodată Simona Halep nu a condiționat prezența ei în echipă în niciun fel. Simona nu a cerut niciodată ca o jucătoare să nu fie chemată, nu a stabilit niciodată cine să joace și cine nu, nu a vrut niciodată mai mulți bani, cum ați văzut că se mai întâmplă în lume, și, probabil cel mai important lucru, ea este cea care a insistat întotdeauna ca banii care vin de la ITF, exclusiv pentru premierea jucătoarelor, să se împartă în mod egal între toate fetele, indiferent dacă au jucat sau nu. Și așa s-a întâmplat și după meciul din Cehia, iar toate fetele au primit deja sumele cuvenite", a declarat Segărceanu, pentru site-ul frt.ro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5127 secunde