Echipă constănțeană la JO de la Tokyo. Simona Halep: "Vreau medalie!"

256
Echipă constănțeană la JO  de la Tokyo. Simona Halep:

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis din Constanța Simona Halep, numărul 1 mondial, a anunțat, ieri, că își dorește să câștige o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 și să fie portdrapelul României.

"Sunt onorată să fac parte din lotul olimpic al României. Mai este ceva timp până la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar sper să fiu aptă și să mă calific. Am jucat la Londra acum două ediții și a fost foarte frumos, emoționant și foarte diferit de ceea ce facem noi în fiecare zi. Tenisul este un sport individual, dar atunci când am jucat la Jocurile Olimpice a fost cu totul și cu totul altceva. Au fost emoții cum nu am mai întâlnit și sper ca acum să joc mult mai bine decât am făcut-o la Londra. Obiectivul meu principal la Tokyo este - bineînțeles - o medalie, nu contează ce medalie. Eu să fac tot posibilul să fiu prezentă la Tokyo și să câștig și îmi exprim public dorința de a fi portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ar fi o mare bucurie", a afirmat Simona Halep.

Numărul 1 mondial a menționat că își dorește foarte mult să joace la Tokyo în proba de dublu mixt alături de un alt sportiv de la malul mării, Horia Tecău.

"Visul meu este să joc împreună cu Horia Tecău la dublu mixt. Chiar îmi face plăcere că există această posibilitate de a juca împreună. Noi am mai jucat și am atins chiar și sferturi de Grand Slam. Sper să fim apți amândoi și să mergem la Tokyo pentru a lua o medalie. E posibil ca până atunci să mai jucăm dublu mixt, vom vedea, mai e timp destul. De ce Horia? Pentru că este constănțean, pentru că am mai jucat împreună, pentru că a fost numărul 1 la dublu și pentru că îmi e drag de el. Ne înțelegem bine și cred că o să facem echipă bună", a explicat Halep.

Jucătoarea Simona Halep face parte din lotul olimpic de tenis al României, anunțat, ieri, de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, alături de următorii 11 sportivi: Mihaela Buzărnescu (24 WTA), Irina Begu (67 WTA), Ana Bogdan (76 WTA), Sorana Cîrstea (85 WTA), Monica Niculescu (100 WTA), Alexandra Dulgheru (147 WTA), Irina Bara (158 WTA), Raluca Olaru (dublu, 44 WTA), Marius Copil (60 ATP), Horia Tecău (dublu, 27 ATP) și Florin Mergea (dublu, 576 ATP). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3564 secunde