E decembrie, e… bowling!

165
E decembrie, e… bowling! - bowling-1450810545.jpg

Articole de la același autor

"Suntem la finalul anului și putem bifa în agenda noastră momente frumoase, lovituri inedite și scoruri record, toate petrecute alături de participanții ce ne-au călcat pragul pe tot parcursul acestui an. Suntem bucuroși de fiecare dată când oameni dragi împărtășesc cu noi pasiunea pentru bowling; din acest motiv, organizăm pentru ei competiții care să scoată în evidență plăcerea și bucuria cu care practică acest sport".

Așa a sunat declarația, pentru "Cuget Liber", a Monicăi Bădărău, reprezentanta departamentului Management al Inside Bowling Center, la finele ultimului concurs de bowling pentru amatori, recent desfășurat pe arena din incinta City Park Mall.

Și de data aceasta, distracția a fost cuvântul de ordine. "Ne-am încălzit, am glumit, ne-am ambiționat și ne-am minunat de scoruri frumoase și lovituri pe măsură. Promitem să facem posibile aceste momente și în anul ce urmează", a mai spus Monica Bădărău.

După cele patru jocuri, în care fiecare și-a demonstrat talentul și îndemânarea în a doborî cât mai multe popice, clasamentul a arătat astfel: câștigătorul bicicletei din ultima ediție a concursului de bowling amatori din acest an a fost Nicolae Toader, care și-a meritat locul cu un scor de 686 de puncte, urmat de Adrian Ivanciu (653 p), despărțit de ocupantul locului III, Andrei Mihăescu, de doar 1 punct! Mențiunea i-a revenit Danei Cosoreanu, care, totodată, a ocupat și locul I în clasamentul fetelor, cu 650 puncte, secondată de Sibel Abdula (539 p).

După cum se vede, lupta a fost strânsă, cu multe răsturnări de situații, care au dat farmec competiției. Cel care a încântat asistența cu loviturile sale perfecte, care i-au adus cele mai multe strike-uri, a fost Florea Naidin, premiat de gazde pentru această performanță.

"Le mulțumim tuturor participanților pentru prezența la concurs și îi așteptăm și la anul, cu o competiție programată pe 24 ianuarie", a transmis Monica Bădărău. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Iulie 2015
Stire din Diverse : Invitație la o partidă de bowling!
Pagina a fost generata in 0.4985 secunde