După 20 de ani, se reia turneul internațional "Mănușa Litoralului"!

151
1

Articole de la același autor

În perioada 3-5 octom-brie, la Sala Sporturilor din Constanța, se va desfășura un super-spectacol de box, turneul internațional "Mă-nușa Litoralului", unde pro-tagoniști vor fi cei mai buni sportivi din țară și nu numai. Foarte important, intrarea publicului este liberă. 


Ieri, în cadrul conferinței de presă premergătoare turneului, Mihai Constan-tin, directorul executiv al Asociației Județene de Box Constanța, a dezvăluit miza pentru care se vor lupta pugiliștii.  "Avem un număr de 53 de sportivi participanți la nivel de tineret și seniori. Vor fi prezente selecționata Bulgariei, în echipă completă, și selecționata Moldovei, cu cinci sportivi. Vor fi cele mai bune cluburi din țară, cu sportivi medaliați, campioni, membri ai lotului național. De asemenea, un lucru foarte important este că se va face selecție pentru lotul de tineret, în vederea participării la Campionatul European, care va avea loc în Croația, din 15 noiembrie. Fiind o miză ridicată, lupta va fi acerbă", a declarat Mihai Constantin. 


Din Constanța, vor urca în ring boxerii de la CS Farul, CS Năvodari și Callatis Mangalia: Enver Amiș, Florentin Niculescu, Ștefan Marcu, Răzvan Azoiței, vicecampionul mondial Arsen Mustafa, Ionuț Vulpe, Ion Dudulică, Ionuț Băluță. Din păcate, pugilistul constănțean Ionuț Petriș s-a accidentat și nu va putea lupta. 


Primele meciuri vor avea loc vineri, de la ora 17:00. Competiția va continua sâmbătă, tot de la ora 17.00, iar finalele se vor disputa duminică, de la ora 11.00. 


Invitații speciali ai turneului sunt Leonard Doroftei, președintele Federației Române de Box (FRB), Francisc Vaștag, vicepreședintele FRB, și constănțeanul Ionuț Gheorghe, medaliat olimpic. 


Organizatorii ediției 2014 a turneului "Mănușa Litoralului" sunt: Primăria Constanța, Asociația Județeană de Box Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Federația Română de Box. 


Claudiu Teliceanu, director executiv al al DJST Constanța, dorește ca "Mănușa Litoralului" să devină din nou o tradiție și să atragă un public numeros: "Iată că, după 20 de ani, se poate relua o tradiție. Sperăm să fie prima activitate dintr-un lung șir de evenimente care, an de an, să bucure iubitorii de sport ai orașului nostru". 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Septembrie 2014
Stire din Sport : Acțiuni de selecție, la lupte și box
Pagina a fost generata in 0.5253 secunde