Duminică, marea cursă! Constănțenii, invitați la Crosul Ziua Olimpică

766
Duminică, marea cursă! Constănțenii, invitați la Crosul Ziua Olimpică - cros-1560360852.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 16 iunie, este ziua în care iubitorii sportului, mișcării au ocazia de a alerga la una dintre cele mai îndrăgite competiții: Crosul Ziua Olimpică. Startul se va da la ora 10.00, din dreptul Sălii Sporturilor, traseul având următoarea configurație: str. Mircea cel Bătrân - bd. Mamaia - Radio Constanța. 


Organizatorii evenimentului sunt Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Asociația Județeană de Atletism Constanța, Academia Olimpică Română, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, în parteneriat cu Primăria municipiului Constanța, Inspectoratul Școlar Județean, Inspectoratul Județean de Jandarmi și Serviciul Rutier Constanța. 
"Ca de fiecare dată, celebrăm Ziua Olimpică, suntem pregătiți și îi invităm să participe pe toți constănțenii dornici de mișcare, de alergare, pe cei care prețuiesc spiritul olimpic. Primii 500 de participanți vor fi recompensați cu tricouri", a declarat directorul executiv al DJST Constanța, Mariana Solomon. 


Pe lângă premiile cuvenite câștigătorilor, organizatorii vor acorda, conform tradiției, și o serie de distincții speciale: cel mai tânăr participant, cea mai tânără participantă, cel mai vârstnic participant, cea mai vârstnică participantă, cea mai numeroasă familie. 


XXX 
Aproape 3.000 de participanți - număr record - au luat startul, zilele trecute, la ediția din acest an a Crosului Național Ziua Olimpică, găzduit de Râmnicu Vâlcea. 


La manifestare, au fost prezenți Mihai Covaliu, președintele COSR, fosta campioană olimpică la gimnastică Simona Amânar Tabără, precum și medaliatele olimpice sau mondiale Georgeta Andrunache (canotaj), Doina Melinte, Ionela Tîrlea (atletism) și mulți alți prieteni ai Mișcării Olimpice din România. 


"Sunt impresionată de numărul foarte mare de iubitori de sport care s-au aliniat la startul competiției. A fost o atmosferă de adevărată sărbătoare a sportului și a Mișcării Olimpice din România, Crosul Național a fost un real succes și de această dată și mă bucur că participanții au fost susținuți de atât de multe nume mari ale sportului românesc", a declarat Simona Amânar Tabără. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4999 secunde