Duminică, la Inside Bowling Center. Super-concurs de bowling în atmosferă de sărbătoare

154
Duminică, la Inside Bowling Center. Super-concurs de bowling în atmosferă de sărbătoare - super-1418235907.jpg

Articole de la același autor

Un nou concurs de bowling "zguduie" lumea iubitorilor de acest sport! 


Duminică, 14 decembrie, Inside Bowling Center îi invită pe constănțeni la o nouă competiție, ce se va desfășura într-o atmosferă de sărbătoare! "Îi așteptăm pe constănțeni, cu mic, cu mare, amatori sau mai bine pregătiți, femei sau bărbați, curioși sau curajoși, să vină și să se întreacă într-o competiție ce are drept scop manifestarea plăcerii de a juca bow-ling într-un cadru prietenos, îmbinând distracția cu spiritul sportivității. Și pentru că sigur vor dori să-și impre-sioneze prietenii cu cele mai bune lovituri, Inside Bowling Center creează condiții speciale de antre-nament", a declarat, pentru "Cuget Liber", Monica Bădărău, reprezen-tant al departamentului Management al Inside Bowling Center. 


Startul distracției și, totodată, al competiției se va da duminică, 14 decembrie, la ora 10.00. Nu uitați că marele premiu pus la bătaie este o bicicletă! 


Pentru informații și înscrieri, constănțenii se pot adresa recepției Inside Bowling Center din incinta City Park Mall sau pot suna la telefon 0241.825.140.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Noiembrie 2014
Stire din Sport : Deseară, Cupa Presei la bowling
Pagina a fost generata in 0.3314 secunde