Două medalii pentru înotul constănțean, la CN de Poliatlon

612
1
Două medalii pentru înotul constănțean, la CN de Poliatlon - douamedalii-1482256284.jpg

Articole de la același autor

În perioada 15-18 decembrie, la Pitești, a avut loc Campionatul Național de Poliatlon pentru cadeți, în bazin de 50 metri, acolo unde înotătorii constănțeni au reușit să urce de două ori pe podium.


Aproximativ 400 de sportivi legitimați la 55 de cluburi din întreaga țară s-au întrecut în toate cele patru stiluri ale concursului, orașul Constanța fiind reprezentat de sportivii de la CS Farul, Atena Sport Club și Palatul Copiilor. Cea mai strălucitoare medalie a fost adusă de către Eugen Susanu (antrenor Răzvan Florea) de la Atena Sport Club, după ce s-a impus în proba de 100 metri liber, masculin. Cel de-al doilea sportiv care a prins podiumul a fost Alexandru Preda (antrenor Octavian Tileagă), medaliat cu bronz în cadrul probei de 100 metri bras.


"A fost o competiție extrem de reușită. Alexandru Preda a luat medalie în proba de 100 metri bras, acolo unde nu este specialist. El merge mai bine în proba de 200 metri bras, dar la această competiție nu a existat o asemenea probă. Comparativ cu anul trecut, Alexandru și-a îmbunătățit timpul cu aproximativ 5 secunde. Datorită acestui progres uimitor, ne permitem să visăm frumos la Campionatul Național din vară. Ceilalți doi sportivi de la Palatul Copiilor prezenți la competiție, Briana Petrescu și Andrei Dumbravă, s-au aflat la prima competiție de asemenea anvergură, dar s-au descurcat foarte bine, au terminat în prima jumătate a clasamentului general întocmit la finalul turneului", a declarat antrenorul emerit al secției de natație de la Palatul Copiilor, Octavian Tileagă.


Comentează știrea

Cori
21 decembrie 2016
Daaaa

daaaa....pe podium sunt copiii lui Andrei Petrescu:))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4516 secunde