Două medalii de bronz pentru Eliza Samara, la Campionatele Europene

209
Două medalii de bronz pentru Eliza Samara, la Campionatele Europene - doua-1477232616.jpg

Articole de la același autor

Constănțeanca Elizabeta Samara a ratat, ieri, calificarea în finala probei de simplu la Campionatele Europene de la Budapesta, după ce a fost învinsă în semifinale de Fu Yu, din Portugalia, scor 3-4.

Meciul a fost unul pe muchie de cuțit, cu multe răsturnări de scor și situații limită. Jucătoarea de origine asiatică a condus cu 2-1 și 9-5, însă sportiva de la CS Farul Constanța (antrenor Viorel Filimon) a reușit să întoarcă scorul în favoarea sa și să egaleze situația la 2, ca mai apoi să preia conducerea, 3-2. Din păcate, Eliza nu a reușit să închidă partida, iar Fu Yu s-a calificat în finală, acolo unde va juca în compania unei alte jucătoare de origine asiatică, Melek Hu (Turcia).

Pentru performanța sa, fosta campioană europeană s-a ales cu medalia de bronz, fiind a doua din această competiție, după cel obținut la dublu feminin, alături de Daniela Dodean Monteiro.

În total, delegația României se va întoarce din țara vecină cu patru medalii: una de aur și trei de bronz. În afara celor cucerite de Samara, Daniela Dodean Monteiro, alături de soțul său Joao Monteiro și-a adjudecat aurul la dublu mixt, probă în care românii Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs au cucerit bronzul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7326 secunde