Două echipe feminine din Constanța, în Divizia A2 la volei

554
Două echipe feminine din Constanța, în Divizia A2 la volei - douaechipedevolei-1571431004.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 19 octombrie, se vor disputa primele meciuri din sezonul 2019-2020 din Divizia A2 la volei feminin, în Seria Est urmând să evolueze două echipe din Constanța: Academia de Volei Tomis și ACS Top Volei 05. 


Aflată la debutul în eșalonul secund, Academia de Volei Tomis va juca, sâmbătă, de la ora 12.00, la sala "Tomis" din strada Flămânda, cu Unic Piatra Neamț. 


Va fi debutul în Divizia A2 pentru fetele antrenate de Radu Began și Mihaela Isac, iar emoțiile din prima etapă a sezonului în compania celor de la Unic Piatra Neamț pot fi depășite rapid și cu sprijinul iubitorilor voleiului din Constanța. Intrarea spectatorilor este liberă. 


Tot sâmbătă, de la ora 14.00, ACS Top Volei 05 Constanța (antrenori Doina și Constantin Ferenți) va întâlni, în deplasare, pe CSM Focșani. 


Din păcate, în Divizia A2 Est la volei masculin, cu toate că s-a înscris inițial în campionat, nou înființata formație Asociația Club Volei Constanța nu a găsit resursele financiare pentru a forma un lot de jucători în vederea participării în campionat, astfel că a fost nevoită să se retragă înaintea startului sezonului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7431 secunde