Două competiții de șah, în această lună, la Techirghiol

271

Articole de la același autor

Ediția din acest an a Campionatului Național de Șah pentru veterani va fi găzduită de orașul Techirghiol, în perioada 29 iunie - 5 iulie.

Se va juca în patru secțiuni: șah clasic, șah rapid, șah blitz și dezlegări, separat pentru veterani, respectiv veterane (născuți înainte de anul 1968).

Finalele vor fi arbitrate de arbitrul internațional Dinu-Ioan Nicula.

v v v

Concomitent va avea loc și Trofeul Techirghiol, în organizarea Clubului Sportiv Techirghiol, Consiliului Local și Primăriei Techirghiol, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța.

Competiția este împărțită în două secțiuni: A (destinată copiilor sub 12 ani, repartizați pe trei categorii: U8, U10 și U12) și B (cu omologare FIDE). La cea de-a doua secțiune, vor lua parte sportivi din România, Rusia, Turcia, Bulgaria și Republica Moldova.

Cu sprijinul Federației Române de Șah, copiii participanți la turneu vor beneficia gratuit de analiza partidelor jucate, lecții și consultații din partea unor antrenori renumiți: Maestrul internațional Ioan Glodeanu și Maestrul internațional Mircea Pavlov, antrenor emerit. Arbitri vor fi Claudiu Iordache și Octavian Moise. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1662 secunde