Două atlete de la CS Farul, în căutarea medaliilor mondiale

136
1
Două atlete de la CS Farul, în căutarea medaliilor mondiale - douaatletismmondiale-1439398577.jpg

Articole de la același autor

În perioada 22-31 august, în China, se vor desfășura Campionatele Mondiale de atletism. Inițial, CS Farul avea doar o reprezentantă la ediția din acest an - triplusaltista Cristina Bujin, însă, în această săptămână, pe adresa clubului a venit o înștiințare de la Federația Română de Atletism (FRA), prin care atleta Andreea Grecu este convocată să facă parte din ștafeta feminină 4x400 m. Surpriza e cu atât mai mare, cu cât Andreea nu s-a gândit niciodată că va concura la Mondiale la 400 m, căci ea, săptămâna trecută, țintea să-și facă baremul pentru probele de 100 și 200 m. 


Antrenorul sportivei, prof. Paul Neagu, a subliniat faptul că FRA și Federația Română de Bob vor colabora astfel încât Andreea Grecu să participe la Mondialele de atletism, iar mai apoi să plece direct în Germania, unde începe pregătirea la bob, ea făcând parte din echipajul feminin de bob al României. 


Comentează știrea

tibi
16 august 2015
proiect

Voința și dorința, când sunt combinate corect, fac o pereche irezistibilă. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1013 secunde