Doliu în sportul constănțean. Ne-a părăsit un fost mare handbalist

186

Articole de la același autor

Federația Română de Handbal a anunțat, ieri, încetarea din viață a fostului portar al echipei naționale Claudiu Ionescu.

Acesta s-a născut la Constanța, în 1960, a debutat în liga secundă la Comerțul, după care s-a transferat la Dinamo București, unde a cunoscut marea performanță: campion în 1978 și 1986, câștigător al Cupei României în 1979, 1982 și 1988, semifinalist în Cupa Campionilor Europeni în 1979 și finalist al Cupei Cupelor în 1983. Fostul mare portar a bifat 21 de selecții în naționala de seniori a României, alături de care a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 1980, Moscova.

Claudiu Ionescu a încetat din viață la 58 de ani, răpus de probleme medicale.

"A fost un om extraordinar, atât pe teren, cât și în afara lui. Cu bun simț, educat, cult, ajuta pe toată lumea. Am fost colegi mai bine de 12 ani, mi-e greu să mai spun ceva în acest moment. Ultima dată ne-am întâlnit acum 3 ani, când a murit profesorul Mihail Făgărășan, și spunea că se simte bine. Regret foarte mult că nu pot să fiu și eu prezent la funeralii, să-mi iau rămas bun de la un prieten drag. Nu sunt în țară, dar gândul meu este la el", a declarat fostul mare handbalist constănțean Mircea Bedivan, cel care i-a fost coleg la Dinamo București. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5392 secunde