DOLIU ÎN LUMEA FOTBALULUI! Elicopterul șefului fostei campioane a Angliei s-a prăbușit și a luat foc

117
DOLIU ÎN LUMEA FOTBALULUI! Elicopterul șefului fostei campioane a Angliei s-a prăbușit și a luat foc - 06leicesterparade-1540715691.jpg

Articole recomandate

Elicopterul patronului lui Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, 61 de ani, s-a prăbușit lângă King Power Stadium după meciul cu West Ham United, 1-1. Vichai Srivaddhanaprabha se afla în elicopter, anunță presa din regat.

Vichai Srivaddhanaprabha obișnuia să vină și să plece de la stadionul echipei sale cu elicopterul,scrie news.ro.

Meciul din Premier League s-a încheiat în jurul orei locale 19.30, iar elicopterul a părăsit arena după ora 20.30. Aparatul de zbor s-a ridicat chiar de pe terenul Stadionului King Power, dar s-a prăbușit după scurt timp, într-o parcare situată la aproximativ 200 de metri de arenă și a luat foc.

Un martor a declarat pentru BBC că a observat faptul că elicea de la coada aparatului nu funcționa, ceea cea a făcut ca elicopterul să se rotească în spirală înaintea prăbușirii. Un alt martor a afirmat că motorul elicopterului s-ar fi oprit și din acest motiv aparatul s-ar fi prăbușit.

Vichai Srivaddhanaprabha are 61 de ani și este tatăl a patru copii. El și-a început afacerile în 1989 și a făcut avere în Thailanda din activități de tip duty-free. Averea lui este estimată la peste patru miliarde de euro, fiind al cincilea cel mai bogat om din Thailanda.

Srivaddhanaprabha a cumpărat clubul Leicester în 2010, cu 39 de milioane de lire sterline, când evolua în liga a doua. Sub patronajul său, echipa Leicester a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului englez, câștigând campioantul în sezonul 2015/2016.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5297 secunde