DJST Constanța dă startul programului național "România în mișcare"

364
DJST Constanța dă startul programului național

Articole de la același autor

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța (coordonator inspector școlar Dragoș Ciucan), demarează etapa județeană a subprogramului sportiv P5.2, din programul național "România în mișcare", sâmbătă, 3 noiembrie.

Subprogramul are ca și obiectiv atragerea elevilor pentru practicarea exercițiului fizic, nelegitimați la cluburi sportive, fiecare județ având obligativitatea de a organiza competițiile la două jocuri sportive de echipă și un sport individual. Constanța a ales handbalul, baschetul și înotul.

Modul de desfășurare a proiectului se realizează pe două etape: etapa pe zonă (Constanța are opt zone) și etapa pe județ. Zonele reprezentate la nivelul județului nostru sunt Cernavodă (responsabil prof. Ionuț Erchian), Hârșova (prof. Florin Silea), Medgidia (prof. Aurelia Baciu), Mangalia (prof. Cătălin David), Năvodari (prof. Ligia Mangri), Cumpăna (prof. Nicolae Dinculescu), Tuzla

(prof. Radu Buzan) și Constanța

(prof. Mihaela Capră și Corina Straton).

"Participă la competiții elevi ai claselor V-VI și Vll-Vlll, fete și băieți; la înot, va fi o probă de 50 metri liber și o probă de ștafetă mixtă. Turneul de handbal fete se va disputa în sala de sport a Liceului Tehnologic «Nicolae Dumitrescu» din localitatea Cumpăna, de la ora 9, cel de handbal masculin, la sala de sport «Elena Frîncu» tot din Cumpăna, de la ora 13.30, cel de baschet, la Complexul Sportiv «Tomis», strada Flămânda, de la ora 13.30, iar cel de înot, la bazinul de la Atena Sport Club Constanța, strada Avram Iancu, nr 21, Constanța, de la ora 9.30", a declarat directorul executiv al DJST Constanța, Mariana Solomon.

Parteneri în organizare sunt Asociația Județeană de Handbal Constanța, Asociația Județeană de Baschet Constanța, Primăria și Consiliul Local Cumpăna, autoritățile publice locale din județ și Clubul Sportiv Atena Sport Club Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4444 secunde