Djordje Cirkovic, noul antrenor al HCDS. Primul test: sâmbătă, în Cupa EHF

283
Djordje Cirkovic, noul antrenor al HCDS. Primul test: sâmbătă, în Cupa EHF - handbal-1570218488.jpg

Articole de la același autor

Începând de vineri, 4 octombrie, HC Dobrogea Sud are un nou antrenor principal, în persoana lui Djordje Cirkovic, tehnician alături de care formația constănțeană a promovat în Liga Națională și a jucat apoi Final Four-ul Cupei României. 
"E un moment dificil, dar împreună putem să facem lucrurile să meargă bine. Vreau să schimb ceva foarte rapid; nu poți schimba filozofia handbalului, dar poți schimba atitudinea, mentalitatea. Vreau ca băieții să joace unul pentru celălalt, iar ambiția și dorința lor de victorie să fie la 100%. Totul pe pozitiv!", a declarat Cirkovic, vineri, în cadrul conferinței de presă organizate la Sala Sporturilor. 


"Djordje Cirkovic s-a întors la Constanța, iar vorbele sale de la prezentare ne dau mare încredere. Îi dorim mult succes, sunt convins că vor veni și rezultatele mult dorite de toată lumea", a declarat președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu. 


XXX 
Cirkovic revine pe banca Dobrogei Sud într-un moment de criză. Echipa constănțeană a înregistrat nu mai puțin de cinci înfrângeri în debutul campionatului și se află în fața unui meci extrem de important: cel cu Csurgoi KK (Ungaria), programat sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor. 


Duelul cu maghiarii contează pentru prima manșă a turului secund al Cupei EHF la handbal masculin. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0641 secunde