Di Biagio și-a dat demisia și a vorbit despre șansele României de a câștiga turneul: "Asta va fi finala!"

365
Di Biagio și-a dat demisia și a vorbit despre șansele României de a câștiga turneul:

Articole recomandate

Luigi Di Biagio și-a dat demisia din funcția de selecționer al naționalei de tineret a Italiei. Gazdele Campionatului European au ratat calificarea în semifinale, după ce România și Franța au remizat, scor 0-0.


Italia avea nevoie de o victorie a României sau una a Franței la 3 goluri diferență pentru a se califica în careul de ași. În cadrul conferinței în care și-a prezentat demisia, Luigi Di Biagio a vorbit despre partida dintre România și Franța.


"Atitudinea de pe teren de la România - Franța? Am crezut până la final și nu trebuie să ne uităm la alții. Am fost eliminați deoarece am greșit cu Polonia. Vina este a noastră, ne-am băgat singuri în situația noastră", a spus Luigi Di Biagio.


"Vina este doar a noastră, nu trebuie să căutăm niciun alibi. Persoana responsabilă sunt eu. Am șutat de foarte multe ori și am fost mai periculoși decât adversarii noștri, dar așa a fost să fie. Dacă România ar fi câștigat, mi-ați fi zis că sunt cel mai bun", a mai spus fostul selecționer al Italiei.


Luigi Di Biagio nu îi acordă nicio șansă naționalei României să câștige Campionatul European de fotbal. "Cu siguranță, finala va fi între Spania si Germania", e convins Di Biagio. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6101 secunde