"Dezertoarele" de la CS Tomis își află, astăzi, soarta

650
Cazul celor două handbaliste de la CS Tomis Constanța, Cristina Zamfir și Mihaela Pătuleanu, care au refuzat plățile făcute de conducerea clubului și au depus memorii pentru a deveni libere de contract, se judecă, astăzi, la Federația Română de Handbal, care va analiza apelul făcut, la rându-i, de gruparea de la malul mării.
"Zamfir și Pătuleanu sunt plecate la Slatina, nu s-au antrenat cu noi de două săptămâni. În mod precis, nu vor juca în meciul cu Oltchim. Din câte am auzit, sunt în discuții cu trei-patru cluburi din România, care vor să le ia gratis. Sunt dezamăgit de gestul lor, dar și de atitudinea unor oameni din handbalul românesc pe care îi consideram prieteni. Acum, așteptăm decizia federației, fetele riscă ani de suspendare", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al CS Tomis, prof. Traian Bucovală.
Formația constănțeană va înfrunta super-campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea, mâine, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor, într-o partidă contând pentru etapa a 16-a a Ligii Naționale. Cum Tomisul a rămas fără antrenor, după demisia lui Ion Pușcașu, echipa va fi condusă, când de pe bancă, când din teren, de Aneta Barcan și Mihaela Pîrîianu, două dintre cele mai experimentate jucătoare, care s-au ocupat, în ultimul timp, de pregătirea lotului.
De altfel, din cauza unor probleme de sănătate, Aneta Barcan nici nu va putea juca, în timp ce Mihaela Pîrîianu, chiar dacă nu este complet refăcută, își va relua locul din centru, alături de colegele sale.
De la CS Tomis, va mai lipsi și Andreea Tîlvîc. Sportiva este însărcinată și a intrat în concediu. În aceste condiții, câștigătoarea meciului de mâine se cunoaște deja, dar suporterii sunt așteptați la sală în număr cât mai mare. Măcar să vadă vedetele Vâlcei…

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Sport : Constanța, goană după puncte
Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Sport : HCM Constanța, în infernul de la Zagreb
Pagina a fost generata in 0.2054 secunde