DESPĂRȚIRE EMOȚIONANTĂ! Căpitanul Daniele de Rossi pleacă după 18 ani de la AS Roma

de Cuget Liber Marţi, 14 Mai 2019 704
Mijlocașul italian Daniele De Rossi, care și-a petrecut întreaga carieră la AS Roma, se va despărți de echipa sa de suflet la finalul acestui sezon, a anunțat gruparea italiană de fotbal într-un comunicat dat publicității marți și citat de Reuters.


AS Roma precizează că meciul de pe teren propriu cu Parma, programat pe 26 mai, în ultima etapă a sezonului din Serie A, va fi ultimul în care căpitanul De Rossi va îmbrăca tricoul "giallorosso".


În vârstă de 35 ani, Daniele De Rossi a debutat în prima echipă a lui AS Roma în 2001, disputând în total 615 meciuri (63 de goluri) în cele 18 sezoane în care a apărat culorile clubului din capitala Italiei.


Campion mondial cu selecționata Italiei în 2006, De Rossi a îmbrăcat de 117 tricoul Squadrei Azzurra între 2004 și 2017, înscriind 21 de goluri.


"În urmă cu 18 ani, un tânăr jucător Daniele De Rossi își făcea debutul la AS Roma, împotriva lui Anderlecht. Cu Parma, pe Stadio Olimpico, el va juca ultima sa partidă în în tricoul nostru. Va fi sfârșitul unei ere", a scris AS Roma într-un mesaj postat pe contul său de Twitter.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei