Deplasare dificilă pentru FC Viitorul. "Sper să nu mai primim goluri pe final"

190
Deplasare dificilă pentru FC Viitorul.

Articole de la același autor

FC Viitorul se pregătește pentru meciul cu Astra Giurgiu, din deplasare, din etapa a șasea a Ligii 1. 
Echipa lui Gheorghe Hagi a încheiat ultimele două meciuri din actualul sezon cu același scor, 2-2, cu Sepsi Sfântu Gheorghe și cu FC Botoșani. 


Hagi nu a fost prezent la conferința de presă premergătoare partidei de la Giurgiu, acesta delegându-l pe secundul Cătălin Anghel să vorbească cu jurnaliștii. 


"Va fi un meci dificil cu Astra, am văzut că echipa lui Dan Alexa are agresivitate, la mijlocul terenului sunt bine organizați, va fi nevoie de răbdare să deschidem o echipă de acest gen. Săptămâna aceasta (n.r. - săptămâna trecută), am lucrat la minusuri și ne dorim să nu mai facem greșeli, să nu mai primim goluri pe final, așa cum s-a întâmplat în ultimele două meciuri. Nu avem probleme de lot, cu excepția lui Bradley de Nooijer, iar faptul că la Astra nu va juca Alibec, cel mai bun vârf din campionatul nostru, este un avantaj", a declarat Cătălin Anghel. 


Partida dintre Astra Giurgiu și FC Viitorul se va disputa în această seară, de la ora 21.00, pe stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4188 secunde