Denis Drăguș a semnat cu Standard Liege

159
Denis Drăguș a semnat cu Standard Liege - denis-1565208647.jpg

Articole de la același autor

Academia Gheorghe Hagi a demonstrat încă o dată că este o adevărată fabrică de talente. Unul dintre cei mai în formă atacanți ai celor de la FC Viitorul Constanța, Denis Drăguș, a semnat astăzi cu Standard Liege și a fost prezentat în tricoul formației belgiene.


La doar 20 de ani, vârstă pe care a împlinit-o pe data de 6 iulie, Denis Drăguș a cucerit numeroase trofee cu echipa de la malul mării. Este campion național la juniori Under 17 și Under 19 cu FC Viitorul Constanța, iar cu echipa de seniori a obținut, în sezonul 2018-2019, Cupa și Supercupa României.


Denis Drăguș a evoluat atât pentru naționala Under 19, cât și pentru reprezentativele de tineret și seniori ale României. Standard Liege, formație la care a evoluat și Răzvan Marin, are în palmares zece titluri de campioană, iar în ultimul sezon s-a clasat pe locul 3 în campionatul Belgiei, astfel că va participa direct în grupele UEFA Europa League.
Standard Liege a plătit pentru Denis Drăguș suma de 2 milioane de euro.


"FC Viitorul și Academia Gheorghe Hagi îi mulțumesc pentru toate realizările în tricoul negru-albastru și îi urează mult succes la noua formație", a fost mesajul adresat de către clubul constănțean pentru Denis Drăguș.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9777 secunde