"Delfinii" de la Palatul Copiilor, în linie dreaptă, înaintea Campionatelor Naționale

1391

Articole de la același autor

La finele acestei săptămâni, înotătorii de la Palatul Copiilor vor încheia seria antrenamentelor de acumulare, menite să-i împingă pe sportivi în tentativa de a-și depăși cei mai buni timpi.

Antrenorul emerit Octavian Tileagă a supervizat cu atenție progresele realizate de sportivii săi și este încrezător înaintea Campionatelor Naționale în bazin de 50 metri (seniori, tineret și juniori), ce vor avea loc la Bacău, în perioada 22-26 martie. În urma acestor întreceri, vor fi stabilite și loturile națio-nale ce ne vor reprezenta în competițiile internaționale.

"Chiar dacă sunt mai mici decât adversarii lor, avem doi sportivi care ar putea oricând să lupte pentru medalii. Mihai Popescu a urcat pe podium la tineret, anul trecut, iar acum sper să repete performanța. Al doilea ar fi Alexandru Preda, un sportiv care a înregistrat un progres fantastic, în această perioadă. Chiar dacă este în primul an de juniorat, cu timpii înregistrați la antrena-mente ar putea câștiga o medalie chiar și la tineret", a declarat prof. Octavian Tileagă, antrenor emerit al secției de înot de la Palatul Copiilor Constanța.

De luni, 13 martie, "delfinii" vor intra în perioada de "îngustare", așa cum cunosc sportivii perioada de reducere a efortului și a intensității, pentru a fi în plenitudinea forțelor la ora competiției. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6029 secunde