Dejan Malinovic și Vencel Csog părăsesc "corabia" HC Dobrogea Sud

304
Dejan Malinovic și Vencel Csog părăsesc

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud s-a mai despărțit oficial de doi jucători. Dejan Malinovic și Vencel Csog completează lista plecărilor la sfârșitul acestui sezon, după ce despărțirea de Marius Mocanu a fost deja confirmată.

Internaționalul bosniac Dejan Malinovic, în vârstă de 28 de ani, va juca din următorul sezon la Balatonfured, în Ungaria, adică mai aproape de casă, așa cum își dorea.

"Malina" a venit în urmă cu trei ani la Constanța, unde și-a trecut în palmares Supercupa și Cupa României, dar și o medalie de argint în Liga Zimbrilor, alături de HCD.

Malinovic a fost golgheterul echipei în acest sezon și unul dintre cei mai valoroși interi dreapta din campionatul României.

Și Vencel Csog părăsește Constanța, extrema stânga în vârstă de 23 de ani urmând să joace din sezonul următor la CSM Făgăraș.

Internaționalul român a semnat în ianuarie 2018 cu clubul de la malul mării. A participat la campaniile din Cupa EHF și a bifat o finală de Liga Zimbrilor în tricoul Constanței, experiențe cu care își va continua cariera aflată încă la început de drum.

Pivotul Marius Mocanu (33 de ani), antrenorii secunzi Alexandru Buligan și Marko Isakovic au încheiat și ei contractele cu HC Dobrogea Sud.

XXX

Echipa se va reuni, pe 22 iunie, la ora 18.00, la Sala Sporturilor.

La Constanța, sunt așteptați și cei trei handbaliști care au semnat contracte cu HCDS, săptămâna trecută: interul stânga croat Alen Blazevic (34 de ani), centrul turc Onur Ersin (28 de ani) și interul stânga rus Vitaly Komogorov (29 de ani). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5204 secunde