Decizie drastică: Țucudean SE RETRAGE din fotbal, la doar 28 de ani

526
Decizie drastică: Țucudean SE RETRAGE din fotbal, la doar 28 de ani - ucudean-1566579584.jpg

Articole recomandate

George Țucudean se retrage temporar din activitatea sportivă. Golgheterul CFR-ului a luat această decizie ca urmare a celor două intervenții pe inimă la care a fost supus în ultimele luni.


Lovitură pentru campioană. Golgheterul ultimelor două sezoane din Liga 1 a luat o hotărâre drastică. Problemele cardiace avute în 2019 l-au determinat pe vârful de 28 de ani să pună sănătatea pe primul plan.


După o nouă operație suferită, Țucu nu vrea să riște nimic și consideră că e mult mai important să se recupereze "ca la carte". În consecință, i-a anunțat pe oficialii de la Cluj că va lua o pauză până în iarnă. Atunci, va repeta analizele și, dacă medicii vor spune că e vindecat complet și nu există riscuri dacă va continua ca fotbalist, va revenit pe teren, anunță Gazeta.


 
"A cerut o pauză totală până la sfârșitul anului pentru a se pune complet pe picioare, a vedea exact cum vor mai arăta viitoarele analize, iar apoi să ia o decizie, poate inclusiv de a renunța la carieră spre a nu-și periclita viața până la urmă", au spus surse apropiate jucătorului pentru sursa citată.


George Țucudean a ratat primele meciuri oficiale la CFR Cluj în acest sezon. Golgheterul sezonului trecut din Liga 1 a suferit a doua intervenție chirurgicală minoră la inimă, tot la Viena, unde a avut loc și cea din urmă cu mai bine de 4 luni. S-a spus că atacantul e recuperat complet, însă acesta a recunoscut că îi este frică de fiecare dată când e pe teren.


Țucudean nu avea nevoie de un stres suplimentar și, în aceste condiții, a luat cea mai înțeleptă decizie în privința sănătății. Se va recupera complet, departe de fotbal, abia apoi va lua o decizie finală privind eventuala continuare a carierei.


În acest moment, CFR are trei variante în ofensivă: Omrani, Rondon și Lacina Traore, cu mențiunea că acesta din urmă va avea nevoie de o perioadă de cel puțin o lună până să ajungă la o formă fizică decentă, astfel încât să fie luat în considerare de Dan Petrescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8898 secunde