Debut cu stângul pentru HC Dobrogea Sud, în Liga Națională

176
Debut cu stângul pentru HC Dobrogea Sud, în Liga Națională - debut-1567021052.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud a început cu stângul noul sezon al Ligii Naționale la handbal masculin. 
Echipa antrenată de Zvonko Sundovski și George Buricea a pierdut în deplasare la Minaur Baia Mare, scor 23-25 (10-10), după un joc echilibrat. Susținută de o sală aproape plină, Minaur a fructificat avantajul terenului propriu și a fost mai pragmatică. 


Ultimele patru minute ale partidei au fost interzise cardiacilor. La scorul de 22-22, în minutul 56, Cristescu a obținut un 7 metri și Csepreghi a transformat: 23-22. Omar a aruncat în bară (minutul 58), iar Căbuț a finalizat o acțiune pe cont propriu, 24-22, cu un minut și jumătate înainte de final. Constănțenii au pierdut mingea la următorul atac și timp prețios, chiar dacă băimărenii au ratat și ei. Nikolic a redus din diferență, 23-24, când mai erau 30 de secunde, însă Minaur a avut ultimul atac. Csepreghi a păcălit defensiva echipei de la malul mării și a pecetluit soarta partidei: Minaur a câștigat cu 25-23. 


HCDS a abordat partida de la Baia Mare cu următoarea formulă: Iancu, Vasile, Handawy - portari; Nistor 7, Chikovani 5, Malinovic 4, Andrei 3, Omar 2, Nikolic 1, Csog 1, Ignat, Ilie, Susanu, Mocanu. 


"Două-trei greșeli pe final și s-a decis meciul în favoarea lor. Jocul nu a fost așa de rău, dar e clar că avem nevoie de omogenizare. Dacă în amicale nu s-a simțit atât de tare, acum, când se joacă pe puncte, alta este situația. Se vede că echipa nu este încă sudată. Sperăm să arătăm altfel la următoarele meciuri. Vor intra curând Simovic și Chiuffa", a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, președintele HCDS Constanța, Ionuț Stănescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6349 secunde