De ce a demisionat Mirel Rădoi de la conducerea echipei Steaua

163
1
De ce a demisionat Mirel Rădoi de la conducerea echipei Steaua - mirelradoi1-1448870872.jpg

Articole recomandate

Directorul sportiv Mirel Rădoi, cel care conducea din punct de vedere tehnic echipa de fotbal Steaua București, a demisionat, duminică seara, după înfrângerea suferită la Pitești, cu scorul de 0-1, în fața echipei Astra Giurgiu.  


"Am luat hotărârea de a nu mai continua la Steaua, e momentul să ne despărțim. Rezultatele echipei de până acum m-au făcut să iau această decizie. Din păcate nu s-a mai putut și îmi asum această responsabilitate. Eu trebuie să fiu primul care pleacă. I-am rugat pe cei din staff-ul tehnic să rămână pentru a nu crea o debandadă la echipă în perioada următoare", a spus Rădoi la finalul partidei de la Pitești la postul Digi Sport.

El a adăugat că decizia este definitivă, fiind luată înainte de partida cu Astra Giurgiu. "Indiferent ce se întâmpla în acest meci cu Astra, eu luasem decizia de a renunța încă de ieri (n.r. — sâmbătă). Am hotărât să vin totuși aici (n.r. — la Pitești) pentru a nu crea probleme în sânul echipei. Dacă nu se mai crede în ideile mele și dacă nu pot să îmi pun în practică filosofia mea... atunci eu vreau să mor pe mâna mea. Nu mă mai poate întoarce nimic. Nici măcar o discuție cu patronul", a menționat el.

Mirel Rădoi susține că nu se află în conflict cu finanțatorul Gigi Becali, cel care îi este și naș de cununie. "Nu e niciun conflict între mine și patronul Becali. Noi suntem într-o situație delicată și toți trebuie să acceptăm criticile. Nu plec cu un gust amar de la Steaua, trebuia să îmi asum responsabilitatea", a precizat fostul fotbalist, citat de Agerpres.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4636 secunde