Daniela Hantuchova, cuvinte de laudă pentru Simona Halep

206
Daniela Hantuchova, cuvinte de laudă pentru Simona Halep - daniela-1588611879.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep a reușit să își creeze, urmare a excelentelor ei rezultate, o imagine foarte bună în lumea tenisului feminin. Multe dintre fostele jucătoare o apreciază și au numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Printre cele care o respectă și a devenit chiar o suporteră a ei se află și slovaca Daniela Hantuchova, acum retrasă din activitate, dar care a fost o jucătoare de top 10, cea mai bună clasare a ei fiind un loc 5.

Daniela Hantuchova a fostă semifinalistă la Australian Open în 2008 și este câștigătoare a FED Cup în 2002. Ea a ajuns de multe ori în fazele superioare ale marilor turnee, dar niciodată nu a reușit să câștige un Grand Slam.

"Știu că trebuie să fiu neutră când sunt la televiziune, dar, după ce a câștigat Roland Garros, cred că toată lumea care iubește tenisul a plâns! Dar eu am plâns cel mai mult! Nu vă puteți imagina cât am făcut-o! Faptul că Simona a ajuns să câștige un trofeu de Grand Slam este un moment atât de fericit inclusiv în viața mea. Nu voi uita niciodată victoria Simonei" , a declarat jucătoarea din Slovacia pentru un post local de televiziune.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4861 secunde