CVM Tomis primește vizita Craiovei, în a patra etapă a stagiunii

136
CVM Tomis primește vizita Craiovei, în a patra etapă a stagiunii - cvmtomis-1447259817.jpg

Articole de la același autor

Mâine, la Sala Sporturilor, CVM Tomis va disputa partida contra celor de la SCMU Craiova, contând pentru etapa a patra a Diviziei A1 la volei masculin. Meciul va începe la ora 19.45 și va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport. 


Prețul unui bilet de intrare este de 5 lei, iar un abonament pentru întregul sezon costă 35 de lei. 


Ambele echipe au victorii pe linie. CVM se află pe al treilea loc în ierarhie (7 puncte), iar SCMU are tot trei meciuri câștigate, toate în cinci seturi, și se află pe locul cinci în clasament. 


Cele două echipe sunt repre-zentantele României pe scena europeană. CVM Tomis evoluează în Liga Campionilor, având o înfrângere cu Asse-Lennik (Belgia), scor 2-3, în primul meci din grupe, în timp ce SCMU Craiova joacă în Cupa CEV, unde a obținut o victorie în prima manșă a șaisprezecimilor de finală, în fața cehilor de la Fatra Zlin, scor 3-0. 


Partida de la Constanța este o "încălzire" și de o parte și de alta. CVM va primi vizita polonezilor de la Asseco Resovia, iar SCMU va juca, pe teren propriu, pe 18 octombrie, returul cu Zlin. 


Iată celelalte meciuri ale rundei: ASVC Caransebeș - CS Dinamo, VCM LPS Piatra Neamț - CSM București, Arcada Galați - Știința Explorări Baia Mare, U Cluj - LMV Tricolorul Ploiești, Unirea Dej - ACS VM Zalău.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2813 secunde