CVM Tomis nu a putut ține piept polonezilor de la Belchatow - GALERIE FOTO

245
Așa cum era de așteptat, vicecampioana României, CVM Tomis Constanța nu s-a putut descurca în fața finalistei Champions League, PGE Skra Belchatow și a pierdut, ieri seară, meciul jucat la Sala Sporturilor, cu scorul 0:3 (20:25, 19:25, 20:25), partidă contând pentru grupa E a Ligii Campionilor. Constănțenii au acumulat astfel a doua înfrângere în debutul cele mai importante competiții inter-cluburi din lume și se pregătesc pentru următoarea întâlnire, cu Fenerbahce Grundig Istanbul, formație care a pierdut, de asemenea, primele două meciuri. Partida este programată pe 15 noiembrie, tot la Sala Sporturilor. Între timp, CVM Tomis va juca și în campionatul intern, mâine, contra U. Cluj, de la ora 17.00.

CVM Tomis (antrenori Radovan Gacic și Erkan Togan): Gonzalez - Ojansivu, Spînu, Laza, Terzic, Bojic și Ivanov - libero (au mai jucat: Borota, Stancu, Bojovic și Merkushev);

PGE Skra Belchatow (antrenori Jacek Nawrocki și Maciej Bartodziejski): Woicki - Atanasijevic, Kooistra, Plinski, Cala, Winiarski și Zatorski - libero (au mai jucat: Cupkovic, Klos, Bakiewicz și Zugaj).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 Octombrie 2012
Stire din Sport : Duel cu un "gigant" al Europei
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Sport : CVM Tomis, prima înfrângere din campionat
Pagina a fost generata in 0.4877 secunde