CVM Tomis, deplasare dificilă în Liga Campionilor

122
CVM Tomis, deplasare dificilă  în Liga Campionilor - cvmtomis-1449069371.jpg

Articole de la același autor

În această sea-ră, CVM Tomis va juca, în deplasa-re, meciul contra elvețienilor de la Dragons Lugano, contând pentru etapa a treia în Grupa G a Ligii Campionilor.

Constănțenii se clasează pe locul al treilea în grupă, în timp ce gazdele ocupă ultimul loc, fiecare echipă având câte un singur punct. Partida va începe la ora 20.30 și va fi difuzat în direct pe Digi Sport 4. CVM Tomis a deplasat un lot format din 12 jucători, doi dintre ei fiind juniori, iar alții doi fiind încă nerecuperați complet după accidentări.

"Meciul cu Dragons Lugano este foarte greu. Echipa vine după un meci pierdut cu Dinamo. Sper ca pierderile astea să nu afecteze nici acest joc și nici următorul meci cu Piatra Neamț, care e la fel de important", a declarat Serhan Cadâr, directorul executiv al CVM Tomis.

Meciul dintre Dragons Lugano și CVM Tomis va fi arbitrat de germanul Ralph Barnstorf și italianul Fabrizio Pasquali. Aseară, a avut loc cealaltă partidă a grupei dintre Asseco Resovia și Volley Asse Lennik.

v v v

În altă ordine de idei, vineri și sâmbătă, la Tulcea, se va desfășura un turneu din cadrul Campionatului de mini volei, unde vor concura CVM Tomis secția din Tulcea (antrenor Constantin Burugiu) și Academia de volei Tomis din Constanța (antrenor Răzvan Parpală). Cele două echipe fac parte din Grupa B alături de formațiile CSS Galați, CS Arcada Galați și CSS Buzău. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015
Stire din Sport : CVM Tomis își măsoară forțele cu Dinamo
Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015
Stire din Sport : Volei: CVM pierde meciul cu Dinamo
Luni, 23 Noiembrie 2015
Stire din Sport : CVM Tomis, înfrângere la Baia Mare
Pagina a fost generata in 0.5205 secunde