CVM Tomis a scăpat printre degete victoria cu Dinamo Moscova

217
CVM Tomis a scăpat printre degete victoria cu Dinamo Moscova - cvmtomis-1351109401.jpg

Articole de la același autor

Directorul executiv al CVM Tomis Constanța, Serhan Cadâr, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că meciul cu Dinamo Moscova ar fi putut să se termine cu victoria constănțenilor, dacă echipa ar fi profitat de anumite momente.

"Am ratat o mare victorie. În câteva cuvinte, asta este concluzia. Echipa a jucat bine, mult mai bine decât în meciurile de campionat intern, dar, din păcate, finalul de set nu a reușit să gestioneze bine situația creată. Am avut în primul set cinci puncte avans și nu am reușit să profităm de ele. Am avut, în setul doi, minge de serviciu și nu am reușit să profităm de ea. Sunt lucruri care, în final, s-au răzbunat și am pierdut cu 0:3. Sperăm ca următoarele meciuri să fie mai bune", a spus Serhan Cadâr.

CVM Tomis a pierdut, marți seară, prima partidă din istoria clubului în Liga Campionilor, contra deținătoarei Cupei CEV, Dinamo Moscova, scor 0:3 (21:25, 26:28, 20:25).

Meci dificil în campionat

Pentru vicecampioana României urmează încă o deplasare importantă, de această dată în campionatul intern, contra CSM Agronomia București. Meciul este programat pentru sâmbătă.

"Nu este un meci mai lejer, este unul la fel de important. Trebuie să ținem cont de faptul că echipa s-a deplasat pe o distanță foarte lungă și nu va reveni în Constanța, vom rămâne în București. Echipa este obosită, dezamăgită iar după ce ai avut un meci în mână și l-ai pierdut, este foarte posibil să mai piardă unul gândindu-te în continuare la cel pierdut. Sperăm ca în colectiv, situația să fie ținută sub control, astfel încât să nu înregistrăm o înfrângere și pe plan local", ne-a mai spus Serhan Cadâr.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Sport : Victorie mare pentru CSV 2004 Tomis
Pagina a fost generata in 1.4918 secunde