Cupa Rotary la bowling, sâmbătă, la Constanța

129

Articole recomandate

Cu prilejul celebrării Zilei internaționale a Rotary, Clubul Rotary Pontus Euxinus Constanța organizează, sâmbătă, ediția a XII-a a Cupei Rotary la bowling.

Vor participa membri ai Clubului Rotary Pontus Euxinus Constanta, membri ai Clubului Cetatea Tomis Constanța, membri ai Clubului Rotary Călărași, foști președinți de cluburi Rotary, reprezentanți ai societății civile din județul Constanța, din sport, sănătate, cultură și educație. Invitat de onoare este Marta Maria Mocanu, vice-guvernator al Rotary District 2241 România și Republica Moldova.

Alături de organizatori și invitați, vor fi prezenți reprezentanți ai partenerilor Rotary în derularea proiectelor caritabile ale Clubului.

Ziua va debuta cu un concurs de bowling pe echipe sau jucători individuali, care se va desfășura la arena de bowling Lake View Constanța, începând cu ora 11. Calificările și finalele concursului vor avea loc după-amiază, de la ora 15. Apoi, începând cu ora 20, va avea loc festivitatea de premiere a concursului de bowling, în cadrul petrecerii aniversare Rotary, care va avea loc la Hotelul Ibis din Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4839 secunde