Cupa României. "Dubla" lui Ianis Hagi duce Viitorul în prima finală de Cupă din istorie!

248
Cupa României.

Articole recomandate

UPDATE - Viitorul a câștigat și manșa retur cu CSU Craiova, scor 2-0 (2-1 în tur), și va înfrunta Astra Giurgiu în finala Cupei României.

"Dubla" lui Ianis Hagi duce Viitorul în prima finală de Cupă din istorie!

Ianis Hagi a deschis rapid scorul. Căpitanul Viitorului a șutat fără speranță pentru Pigliacelli în minutul 6, după o acțiune prelungită de atac. Craiova a mutat liniile mai sus, dar marile ocazii le-au aparținut tot gazdelor în prima parte. Carlo Casap a încercat o "scăriță" dintr-o poziție excelentă în minutul 24, iar Denis Drăguș a șutat puțin pe lângă poartă în minutul 39, notează GSP.ro

Repriza secundă a început la fel de abrupt ca prima. Cojocaru l-a fault în careu pe Fortes în minutul 52, dar Nicușor Bancu a fost ghicit în momentul executării loviturii de pedeapsă. Bărbuț a mai ratat o oportunitate bună în minutul 59. Ianis Hagi a reușit "dubla" în minutul 86, cu o "scăriță" de efect.

***

Viitorul Constanța primește vizita formației Universitatea Craiova, joi, 25 aprilie, de la ora 19.45, pe stadionul Central din Ovidiu, într-un meci din returul semifinalelor Cupei României. În turul de pe "Ion Oblemenco", echipa antrenată de Gică Hagi s-a impus cu scorul de 2-1, după golurile înscrise de Lyes Houri (min. 77) și Rivaldinho (min. 89). Pentru olteni și-a trecut numele pe tabela de marcaj Nicușor Bancu (min. 5). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 24 Aprilie 2019
Stire din Sport : Ana Bogdan, în optimi la Istanbul
Pagina a fost generata in 3.7755 secunde