CVM Tomis Constanța organizează:

Cupa Mării Negre la volei, de mâine, la Sala Sporturilor

272
Cupa Mării Negre la volei, de mâine, la Sala Sporturilor - voleimasculincvmtomisvcmlpspiatr-1348690177.jpg

Articole de la același autor

Începând de mâine și până duminică, CVM Tomis Constanța va organiza tradiționala Cupa Mării Negre la volei masculin, ajunsă la ediția a VIII-a. Pe lângă gazda competiției, vor mai participa formațiile Istanbul BBSK, din Turcia, VfB Friedrichshafen, din Germania, și BCC-NEP Castellana Grotte - Italia. Partidele se vor juca în fiecare zi, la Sala Sporturilor, începând cu ora 17.30 și până la 20.30.


"Va fi un test foarte util, de care avem nevoie. Sperăm să fie o confirmare a speranțelor pe care ni le-am propus, de a avea o echipă competitivă, atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Participarea în Liga Campionilor implică multă responsabilitate și dorim să ne achităm cât mai onorabil de aceste obligații pe care ni le-am asumat", a declarat, pentru "Cuget Liber, directorul executiv CVM Tomis, Serhan Cadâr.


Pregătiri pentru Liga Campionilor
Prezentă, în premieră, în cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa, CVM Tomis se pregă-tește pentru debutul din Liga Campionilor, programat pe data de 23 octombrie.
"Avem adversari care, în componența echipei, au jucători din naționalele participante la Jocurile Olim-pice din acest an, deci este foarte greu să emitem pretenții mari de victorie. În schimb, vrem să facem o figură cât de cât onorabilă, și să câștigăm titlul național, având dreptul de a participa și anul viitor în Liga Campionilor, unde, cu siguranță, vom avea altă experiență și vom aborda altfel jocurile", ne-a mai spus Cadâr.
CVM Tomis Constanța se află în grupa E, alături de trei forțe ale voleiului european: Dinamo Mos-cova, Skra Belchatov și Fenerbahce Istanbul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5364 secunde