Cupa Mamaia Idu - Head, săptămâna aceasta, la Tenis Club Idu

de Mircea GHIȚĂ Luni, 22 Iulie 2019 162
 Tenis Club Idu găzduiește, în această săptămână, un turneu important pentru juniori. Este vorba despre Cupa Mamaia Idu-Head, competiție care conține două tablouri. Pe unul se află participanții născuți în 2009, iar pe celălalt se regăsesc cei născuți în 2010 sau mai târziu. Cei mai mici dintre juniori sunt născuți în 2014.

Pentru acest turneu, sunt eligibili atât băieții, cât și fetele. În cadrul competiției, vor avea loc meciuri de simplu, dar și meciuri de dublu. Cupa Mamaia Idu-Head a început sâmbătă și se va încheia pe 27 iulie.

v v v

Tot în această lună, pe data de 2 iulie, s-a încheiat turneul „Mamaia Idu Juniors U16” - Mobexpert, un turneu care s-a dovedit a fi extrem de spectaculos.

În finala băieților, Mihai Alexandru Coman l-a învins, în două seturi, pe Dragoș Nicolae Cazacu, scor 6-2, 7-6. Pe tabloul de dublu, perechea formată din David Alexandru Gheorghe și Cristian Marton a trecut în finală de dublul format din Mihai Alexandru Coman și Vladimir Popov, în trei seturi, scor 1-6, 6-3, 10-6.

În competiția fetelor, locul întâi a fost ocupat de Cara Maria Meșter, cea care a învins-o în finală pe Ioana Daria Macos, în două seturi identice, 6-2, 6-2. La dublu, aceeași Cara Maria Meșter și-a adjudecat locul întâi alături de Maria Daciana Ciubotaru. Cele două le-au învins în ultimul act pe Carmen Andreea Herea și Oana Bianca Marinescu, scor 6-1, 5-7, 10-6. 

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei